Да работим заедно
за
младите хора на
България!

>>>>>Училищата в действие! Младежки конкурс за СЛОГАН за ЕВРОПЕЙСКОТО РАЗВИТИЕ. Краен срок за представяне на предложения - 9.12.2015г.

Включете се!

Ако сте училище, което се интересува от глобалните проблеми и искате да се присъедините към международния опит, не пропускайте възможността!

Включете се и участвайте в конкурса за слоган.

Най-добрите слогани, създадени от ученици ще бъдат избрани да станат лозунги на проект LADDER, ще бъдат популяризирани на интернет страницата му и ще се използват в рекламните материали.
Предложенията могат да бъдат текст на слогана, снимка с текст или кратко видео (1-2 мин. максимум) с послание за Развитието.

Кой може да участва?
Всички младежи на възраст между 10 и 18 години, които искат да бъдат част от Европейския дух и да участват в разпространението на общоприетите ценности за Развитието (ценностите на Европейската Година за Развитие 2015).

Как да участвате?
Моля, напишете имейл като посочите трите си имена, възраст, училище, град, както и мотото на слогана, и прикачете файл със стандартен формат (напр. .DOC или .PDF за текстове и снимки, а видео можете да изпратите и/или чрез линк за достъп) на ел.поща: assistant@ubbsla.org.
Крайният срок е 9 Декември 2015г.


ПЪЛНИТЕ ПРАВИЛА за участие и КРИТЕРИИТЕ ЗА ДОПУСТИМОСТ може да свалите от интернет страницата на Асоциация на българските черноморски общини (официалните организатори на конкурса за България): www.ubbsla.org

<< Назад